fbpx
yrittäjäksi

Olet tärkeä, uusi aika odottaa sinua. Tee sitä mitä oikeasti haluat.

Sinä voit olla seuraava menestynyt Mahdollistaja, jonka palveluja asiakkaat jo odottavat. Rakastu vapauteen yrittäjänä. Tee päätös, joka ratkaisee tulevaisuutesi. Pääset luomaan hyvinvointia itsellesi ja muille. 

Tee sivutoiminen yritys ja suunnittele tulevaisuutta tai lähde heti isosti eteenpäin. Valinta on sinun, mutta tärkeintä on tehdä jotakin. Pienet askeleet vievät eteenpäin paremmin kuin kerralla ”kaikki heti mulle”. Sovita yritystoimintasi omaan elämäntilanteeseen. Maailma odottaa jo sinua. Sinä pystyt siihen. 

Maksuton Vapauta Bisnes -opas on värikäs yrityssuunnitelma matkasi alkuun. Saat valmiit kysymykset mitä sinun pitää miettiä ennen kuin perustat yrityksen ja pääset suoraan suunnittelemaan yritystoimintaa. 

Liityt samalla Mahdollistajiin ja saat ilmaisia neuvoja matkasi tueksi. Vapauta Bisnes -oppaassa Jessika kertoo sinulle tarinan siitä kuinka perusti haastavassa tilanteessa verkkokaupan, joka onnistui heti ja sosiaalisen median avulla tilauksia alkoi tulemaan runsaasti ilman minkäänlaisia aiempia verkostoja.

Tutustutaan Instagramissa & YouTubessa!

Vieritä ylös