fbpx

Haluatko merkityksellisen elämän ja tehdä työtä, joka sopii sinun omiin arvoihin?

Tämän Vauhdittajan Oikotien avulla pääset nopeammin tekemään sitä mitä oikeasti haluat ja sinulla on 24:n päivän päästä valmis suunnitelma omasta yrityksestä. Saat selkeästi tiedot tärkeistä asioista ja sinulle kehittyy yrittäjän asenne. Ei enää kuukausien ja vuosien tuskallista tiedonhakua vaan asiat tulee tehdyksi tänä keväänä. Vapaus tehdä omaa projektiasi on sinulle mahdollista nyt helpommin kuin koskaan.

Sijoita itseesi, voi paremmin ja luo hyvinvointia ympärillesi. Lähde hankkimaan lisätuloja tai tee itsellesi uusi ura. Yrittäjyys on myös paras vaihtoehto sinulle, jonka hyvinvointi tarvitsee vapaamman ja lyhyemmän työajan. Tämä on harvoin mahdollista palkkatyössä.

History

Sinulle, joka haluat suunnitella itse työelämäsi yhdistettynä mielekkääseen arkeen ja olet kiinnostunut oppimaan nopeasti sekä helposti alun perusasiat!

Palkitse itsesi menemällä eteenpäin, josta on taatusti hyötyä tulevaisuuteen. Vauhdittajan Oikotiellä saat konkreettista tietoa yrittäjyydestä ja sinua ohjataan eteenpäin joka päivä.

 

Oletko miettinyt sitä hetkeä, kun voit toteuttaa omien arvojesi mukaisia tehtäviä, koska saat tehdä työtä omilla ehdoillasi? Pystyt tarjoamaan palveluita tai tuotteita muille, josta innostut ihan valtavasti. Tämä antaa energiaa ja haluat kehittyä yhä paremmaksi. 

Haluaisit vaihtaa kokonaan alaa tai päästä alkuun sivuprojektissa, josta voi myöhemmin tulla kokoaikainen työ, jolla saavuttaa sellaiset tulot, joilla pärjää mukavasti? 

Mielessä pyörii kuitenkin liikaa kysymyksiä.. 

Tuntuuko, että yrityksen perustaminen ja siinä alkuun pääseminen kuulostaa sekavalle ja vaikea tietää mistä aloittaa.. 

Paljon kysymyksiä vailla selkeitä vastauksia. Olet ehkä kuullut miten vaikeaa yrittäjyys on? Yrittäjyys vaikuttaa haastavalle, kun byrokratia on jäykkää ja pitää tietää aivan liikaa kaikkea, jotta omaa osaamista voi edes ajatella myyvänsä!

Nämä kaikki ovat uskomuksia, joita kuulemme ympäristöstä ja teemme mielikuvan asioista sen perusteella. Näin alamme epäilemään omia kykyjä ja meidän potentiaali jää käyttämättä. Elämä valuu ohi. Vika ei todellakaan ole sinussa vaan siinä miten huonosti asiat tuodaan esille ja myös väärää tietoa löytyy netistä.

Ratkaisuna tähän haasteeseen on selkokielinen tieto, johon ei tarvitse käyttää kuukausien työaikaa.

Tästä joulukalenterista saat kätevästi tiedot hankalilta kuulostavista termeistä ja pääset eteenpäin siihen pisteeseen, jossa ajatukset alkavat tuntumaan selkeiltä, koska olet päässyt suunnittelemaan oikeasti ensimmäisen yrityksesi ja tiedät miten toimia esimerkiksi YEL -vakuutuksen ja arvonlisäverojen kanssa. Sen jälkeen paras hetki on ensimäinen maksava asiakas.

Miltä kuullostaisi tehdä jotakin arvojesi mukaista työtä vuonna 2022 ja siitä eteenpäin kaikkina muinakin vuosina? 

Sinä voit kehittyä koko ajan, mennä eteenpäin ja tehdä uusia hyviä valintoja. 

Kuitenkin ajatuksissa pyörii miten ehdit ja osaat .. miten uskallat ja voinko aloittaa ilman isoja investointeja..?

Tietoa on valtavasti eri paikoissa ja yrittäjäksi lähteminen tuntuu isolta pelottavalta hypyltä johonkin tuntemattomaan. Miten ikinä voin oppia sen kaiken ilman, että se vie kaiken energian?

Monet ihmiset haluavat yrittäjäksi eivätkä kuitenkaan edisty siinä. Liikeidea saattaa olla vuosia mielessä ja sen toteuttaminen käytännössä on hyvin hidasta.  Ensimmäinen maksava asiakas on saattanut tulla viiden tai jopa kymmenen vuoden jälkeen.  Kaiken tämän ajan olisi jo voinut olla yrittäjä ja saavuttaa paljon enemmän. Sinä teet valinnan. 

Elämän ei tarvitse olla työvuoroja työvuorojen perään jonkun muun määrittelemän aikataulun mukaan, jossa palkkaankaan ei aina voi vaikuttaa millään tavalla. Lopulta heräät tilanteessa, jossa perinteinen työ tuntuu takkuiselle, sinulla ei ole aikaa omaan hyvinvointiin ja tehtävät eivät ole arvojesi mukaisia. Jos sinulla on perhettä tai muita sitovia elämäntilanteita, niin toisten määrittelemät työvuorot ovat vieläkin haastavampi yhdistelmä omassa arjessa. 

Pelkäätkö, että sinulle käy näin?

Löydät itsesi vielä 10 vuoden päästäkin palkkatyöstä eikä yrittäjyys ole edennyt mihinkään…

En halua, että sinulle käy niin. 

Ehkä haluat vaihtaa välillä alaakin, mutta vaatimukset työpaikkoihin ovat mahdottomia, koska niissä vaaditaan taas uusia tutkintoja. Yrittäjänä voit tehdä paljon eri työtehtäviä, joissa ei ole virallisia koulutustarpeita vaan voit itse kehittää brändisi kuten haluat. On erittäin hyvä vaihtoehto ensin kokeilla liikeideaa sivutoimisesti mikä sinulla on mielessä tai minkä tulet keksimään tulevaisuudessa, mutta myös kokoaikainen yrittäjyys heti on loistava vaihtoehto!

Yrittäjyyden ei tarvitse olla haastavaa, kun tieto tulee nopeasti tiiviissä muodossa ja pääset helposti alkuun. Itse opiskelin aihetta useita vuosia kun taas monet asiakkaani alkavat yrittäjäksi muutaman viikon aikana ja myynti käynnistyy heti. 

Sinun ei tarvitse pelätä miten uskallat tulla esille. Rohkaistut matkan varrella, saat itsevarmuutta toimintaan ja sen jälkeen esille tulo on helppoa. Kun tekee työtä sydämellä, niin ei mieti enää mitä muut ajattelevat vaan löydät juuri oikeat asiakkaat.

Yrityksen pyörittäminen ei myöskään usein vaadi isoja rahoja vaan pääset alkuun muutamalla satasella. Hyvällä verkostolla ja luovuudella jopa lähes maksutta! Etenkään alussa kaiken ei tarvitse olla viimeisen päälle vaan tärkeää on hankkia ensimmäisiä asiakkaita ja sen jälkeen on taas enemmän rahaa kehittää toimintaa. Muistatko kuulleesi, että aika moni menestynytkin yrittäjä on aloittanut autotallista, varastosta tai sohvan nurkasta?

Tämä kaikki on täysin mahdollista, kun asiat tekee oikein. Sinun ei tarvitse jäädä kiinni vuosien miettimiseen vaan nyt lähdetään tekemään.

Menestyneet yrittäjät alkavat tekemään ja opiskelevat samalla yrittäjyyttä eikä jää pelkästään lukemaan tietoa ja hakemaan sitä koko ajan lisää. Kun tiedät perusasiat, niin toimintaan pääsee mukaan ja sen jälkeen sitä on helpompi kehittää.

Kun sinulla on nyt ajatuksena alkaa yrittäjäksi sivutoimisesti tai kokoaikaisesti, niin kaikki tämä on mahdollista tällä Vauhdittajan Oikotiellä. En halua, että tuhlaat aikaasi enää enempää. 

Mutta miksi minä tästä sinulle kerron?

Olen Linda, uuden ajan työelämä -ja yrittäjyysvalmentaja. Haluan auttaa muita  pääsemään nopeasti ja tuottavasti liikkeelle. Edistän uuden ajan työelämää sekä yrittäjyyttä, jotta meillä kaikilla on mahdollisuus olla yrittäjiä ja tehdä todeksi se mitä jokaisen kuuluu tehdä tässä elämässä. 

Yrittäjyyden ei tarvitse olla kaukainen asia vaan luonnollinen osa arkea miten ansaita rahaa ja elää mielekästä elämää. Mielekäs elämä pitää sisällään oman ja perheen / läheisten hyvinvoinnin. Kun kotona voi hyvin, niin työasiat sujuu helposti ja on into kehittää toimintaa. Kun me yrittäjinä voimme hyvin tehden omaa sydämen työtä, niin levitämme positiivista energiaa ympäröiviin ihmisiin. Näin hyvinvointi lisääntyy. Eurot seuraavat perässä, kun teemme työtä, josta pidämme.  

Mielestäni yrittäjyyden opiskelu on liian monimutkaista. Yrittäjäksi tulee päästä nopeammin ja sen tulee olla mahdollista yhä useammalle ja pienillekin liikeideoille. Jo tällä hetkellä meitä yksinyrittäjiä on 68 % kaikista yrittäjistä ja määrä kasvaa vuosittain. Itsensä työllistäminen yrittäjänä on järkevää tai sitä kannattaa tehdä toisen työn ohella, jotta varallisuus voi kasvaa.

Vuonna 2014 perustin ensimmäisen yritykseni hoitoalalle ja toisen vuonna 2019, jolloin aloin keskittymään uusien yrittäjien auttamiseen ja yrittäjänä menestymiseen. Haluan, että muut pääsevät helpommin alkuun ilman, että opiskelee pitkiä koulutuksia ja etsii netistä jokaista tietoa erikseen (joista kaikki ei pidä paikkaansa, muista lähdekriittisyys).

Minulla on ollut ilo työskennellä kentällä ns. kädet savessa hoitotyössä, jossa on luotu pohja ja tämän jälkeen olen siirtynyt johtamaan oman yrityksen lisäksi myös muita organisaatioita ja kehittämään yrittäjyyden koulutuksia. Olen käynyt hoitajan ja yhteisöpedagogin tutkintojen lisäksi lukuisia muita opintoja esimerkiksi kaupallisen alan ja digiyrittäjyyden opintoja aina ammattiopinnoista yliopistoon sekä käytän myös yksityisten valmentajien palveluja.

Erityisesti osaamisalaani on yrittäjyyden lisäksi sisällöntuotanto / viestintä, järjestötyön asiantuntijuus, työelämän eri kysymykset, tapahtumatuotanto ja teen mielelläni virtuaaliassarin tehtäviä muille, jotta he voivat keskittyä omaan työhönsä ja mm. viestintä / markkinointi ja hallinnolliset työt jäävät minun huoleksi.

Olen tiivistänyt sinulle tärkeimmät tiedot helpossa muodossa, jotka olen kehittänyt usean vuoden ajan opettaessani uusia yrittäjiä, joista nuorimmat ovat olleet 12 vuotiaita. He ovat päässeet helposti alkuun ilman monimutkaisia opintoja ja stressiä siitä miten tulee toimia perusasioissa. 

Yrittäjyyden tulee olla kaikille saavutettavissa.

Mitä konkreettisia hyötyjä voin saada, kun hankin oman joulukalenterin?

Joulukalenterista saat 24 päivän ajan joka päivä yhden tehtävän ja / tai teoriatietoa yrittäjyydestä selkeästi. Jouluaattona voit palkita itsesi jollain mukavalla tavalla, koska silloin sinulla on valmis pohja yrityksellesi ja olet oppinut yrittäjyyteen liittyvät perusasiat, joilla pääset hyvään alkuun vuodelle 2022.

Joulukalenteri tulee sinulle tekstimuodossa joka päivä 24 päivän ajan sähköpostiisi. Et tarvitse mitään välineitä netin ja tietokoneen / puhelimen lisäksi. 

Tuottavuutesi paranee ja pääset oppimaan vähintään seuraavat asiat joulukuussa:

 • Yrittäjyyden trendit tulevaisuudessa. Entä mitä kannattaa välttää, kun perustat yrityksen?
 • Oman motivaation kirkastaminen, jotta saat tehokkaasti työt tehtyä.
 • Miten suunnittelet yrityksen vaihe vaiheelta. Saat kirkkaamman liikeidean nopeasti ilman ylianalysointia ennen kuin rekisteröit yrityksen.
 • Miten saat kirkastettua oikean kohderyhmän ja markkinoit jopa ilmaiseksi!
 • Miten saan nettisivut edullisesti!
 • Tiedät mitä pitää muistaa, kun suunnittelet omaa brändiä ja kuinka palvelut / tuotteet kannattaa hinnoitella?
 • Tarvitseeko yritystoimintasi lupia viranomaisilta.
 • Mikä on arvonlisävero ja ennakkoverot, kuka tarvitsee vakuutuksia ja sopimuksia?
 • Mitä on kirjanpito ja minkä yritysmuodon perustan vai tarvitsenko ollenkaan y-tunnusta?
 • Kenen pitää maksaa YEL -vakuutusta?
 • Mitä taloudellista tukea voin saada yrittäjyyteen? Vaikuttaako työttömyys tai hoitovapaa tukien saamiseen? 

Aikaa tehtäviin menee nopeimmillaan vain 10 minuuttia päivässä, mutta voit käyttää niihin myös useina päivinä niin paljon aikaa kuin haluat, mikäli suunnittelet yritystoimintaa heti syvällisemmin. Tarkoitus on erityisesti tehdä korkean tason suunnitelma, koska kun ensimmäiset asiat ovat kirjattuna, niin siitä on helppo lähteä syventämään asioita. Menestyneet ihmiset tekevät ensin suunnitelman, joka tulee mieleen nopeasti ilman ylianalysointia. Tämän takia suosittelen tekemään ensimmäiset suunnitelmat nopeasti ja viemään ne käytäntöön. Prosessin edetessä sitten myöhemmin kehitetään ja syvennetään suunnitelmaa.

 

Ei enää asioiden lykkäämistä. Sinua tuetaan muutoksessa nyt.

 

Lyhyt aika kannattaa ottaa itselle joulukalenteria avatessa ja käyttää edes hetki asiaan joka päivä. Jos et sijoita itseesi ja ala toimimaan konkreettisin pienin askelin, niin oppiminen karkaa yhä kauemmaksi. Tiedän, että osaat. 

Itse olen kokenut yrittäjyyden alun haasteet ja niissä meni turhan kauan aikaa. Enää en kuitenkaan niitä murehdi vaan saan nauttia vapaasta elämäntyylistä tehden työtä ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on mahdollistanut sen, että pystyn keskittymään omaan hyvinvointiin kuten liikuntaan ja perheeseen. Ilman omaa yritystä tämä ei olisi mahdollista, koska päivätyön ohella ei ehtisi huolehtimaan itsestään ja perheestä.  

Olin viimeksi palkkatöissä, jossa oli työvuorot suunniteltu muiden toimesta vuonna 2015 ja sitä aikaa en kaipaa takaisin. Lopulta uuvuin, koska kaikki aika meni pelkästään työlle, työmatkoihin tai arjen pakollisiin asioihin. Mielestäni sellainen tyyli ei kuulu hyvinvoivaan yhteiskuntaan, että on jatkuva kiire ja meidän ainut tehtävä on suorittaa asioita. Itselleni tärkeää on huomioida myös ympäristö ja kun on enemmän aikaa, niin voi tehdä parempia valintoja. 

 

Haluan antaa sinulle joululahjaksi vielä extraa, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn! Olet tärkeä.

BONUS 1: Saat vuodelle 2022 somekalenterin jouluksi, jonka voit ladata omaksi! Somekalenteri on arvokas lisä sinun brändiisi somessa eikä sinun tarvitse enää itse tuskailla mitä julkaisee.  (arvo erikseen ostettuna 99 e).

 
Somekalenteri auttaa sinua julkaisemaan sosiaaliseen mediaan eri aiheita ilman, että joudut käyttämään miettimiseen aikaa joka päivä. Tee mielummin sekin aika jotakin hauskaa. Kalenteri sopii niin yrittäjille kuin sosiaalisen median vaikuttajille ja opit myös itsenäisesti suunnittelemaan julkaisuja, kun sisäistät mitä kaikkia aiheita onkaan olemassa. Kalenterissa on ilmoitettu juhlapyhät ja erilaiset tapahtumat, joista saa helposti aihetta julkaisuihin! Käytä niitä sellaisinaan tai inspiroidu aiheista ja muokkaa niitä kuten haluat (kuvat voit suunnitella itse tai valokuvata, ne eivät sisälly tähän pakettiin).
 

BONUS 2: Henkilökohtainen tuki! Voit kysyä vaikka joka päivä, jos joku juttu jää mietityttämään tai haluat hieman lisää neuvoa päivän tehtävään. EXTRA: Mahdollisuus kysyä ja saada vastaus 31.12 asti! Kysymykset lähetetään sähköpostilla. (arvo 75 € / h).

Asiakkaiden kokemuksia

 • ”Opin paljon yrittäjyydestä. Se ei ollut niin pelottavaa kuin olin luullut. Aika kivaa ja palkitsevaa ollut tähän mennessä.” Milla
 • ”Yrittäjyyden opiskelu on ollut kivaa ja yllättävän helppoa siihen nähden mitä luulin, olen kehittynyt matkan varrella.” Niklas

 

Nyt sinulla on muutama vaihtoehto.

 • Jatkat kuten joskus aiemmin etkä opiskele tai suunnittele yrittäjyyttä enempää. Kehitystä ei tapahdu eikä muutosta. Jäät vanhaan maailmaan.

 • Jatkat itsenäisesti tiedonhakua ja käytät siihen paljon aikaa etkä tiedä koska oikeasti aloitat tekemään omaa yritystä. Aikaa kuluu ja edistystä tapahtuu liian hitaasti.

 • Hankit Joulukalenterin ja pääset mukaan mielenkiintoiseen, hauskaan ja opettavaiseen joulun odotukseen todella edullisesti, vain 37,9 € (normaalisti tämä kokonaisuus 474 € !!)
 
Ota suunta parhaimpaan mahdolliseen loppuvuoteen ja aloita 1.12 hauska joulun odotus. Pääset nopeasti ja helposti kiinni yrittäjyyden perusteisiin ja jouluna sinulla on suunniteltuna oma yritys. Tämän helpompaa yrityksen suunnittelu ei voisi olla! Käytä vain pieni hetki päivästäsi avaamalla joulukalenterin luukut ja pääset kiinni siihen miten yrittäjyys alkaa. Tänä vuonna ei ole pitkää tylsää syksyä vaan pääset jännittävään matkaan mukaan! Tämä tarjous ei toistu!
 
Ajattele, jos ensi vuonna olet yrittäjä ja voit määrittää itse oman vapauden tai vähintäänkin saada lisätuloa yrityksestäsi (jokainen euro on aina plussaa + opit todella paljon uusia hyödyllisiä asioita koko ajan). Lisäksi olet kehittynyt ihmisenä. Toivon näkeväni sinut uuden ajan yrittäjänä, joka mahdollistaa itselleen ja muille hyvinvointia laadukkailla palveluilla tai tuotteilla. Sinä tulet onnistumaan ja saat olla itsestäsi ylpeä. En halua, että kadut sitä ettet lähtenyt edes kokeilemaan.
 
 
Joulukalenterin arvo on henkilökohtaisena valmennuksena 474 euroa. Tulet tekemään itseesi loistavan ja merkityksellisen sijoituksen, joka on nyt vain 37,9 € tämän ainoan kerran näillä bonuksilla.  
 

Linda Nevalainen

Toivottavasti saan auttaa sinua joulukuussa matkallasi <3

P.S Toista vastaavaa helppoa ja nopeaa oppia yrittäjyyteen ei ole tarjolla. En halua, että sinä joudut tuhlaamaan aikaa aloittamiseen. Tällä menetelmällä saat oikeaa tietoa yrittäjyydestä eikä keskitytä pelkkään haaveiluun. Saat konkreettisia oppeja.

Sinä olet seuraava Mahdollistaja, jonka tuotteita tai palveluja joku jossakin jo odottaa. Yrittäjyys ei ole pikajuoksu vaan maraton, mutta vain tehty aloitus auttaa sinua. Tämä kuulostaa kliseelle, mutta jokainen nykyinen yrittäjä tietää tämän olevan se kaikista ratkaisevin hetki. Sen jälkeen, kun ensimmäiset konkreettiset askeleet on otettu ja alkaa tapahtumaan positiivisia asioita, niin into kasvaa ja saat energiaa. Sitten alkaa kehitystyö, joka tuo kasvua yritykselle ja sitä myöden lisää tuloja.

P.P.S Kaikista vaikeinta on aloittaminen, tiedän sen kokemuksesta. Kun ei näe vielä tuloksia, niin voi olla vaikea luoda mielessä ne todeksi. Usko kuitenkin vahvasti luomaasi mielikuvaan ja lähde menemään sitä kohti. Tästä pääset omaan joulukalenteriin. 

Jäikö jokin asia mietityttämään, laita viestiä! Valmennus on yleinen tietopaketti eikä voi ottaa kantaa ihan jokaiseen alaan erikseen tai henkilökohtaisiin asioihin kuten tukien saamiseen. Viime kädessä viranomainen tekee päätökset jokaisen yksilöllisen tilanteen mukaan. Kun osaat perusteet ja pääset sisälle yrittäjyyden maailmaan, niin opit myös verkostoitumaan ja etsitään täsmätietoa lisää tarvittaessa. 

linda@vauhdittaja.fi

tervetuloa matkalle!

Milloin & kenelle

Valmennus alkaa 1.12.2021 Kesto 24 päivää. Joulukalenteri on paras sinulle, joka suunnittelet yrittäjyyttä ja/tai haluat oppia lisää yrittäjyyden käsitteistä. Osaamisesta on paljon hyötyä kaikkialla työelämässä. Voit tulla mukaan myös joulukuun aikana ja saat kaikki materiaalit itsellesi joka tapauksessa.

Mitä

Opit miten yritys suunnitellaan ja saat tiedon tärkeimmistä asioista kuten YEL -vakuutus, verotus, lupa-asiat, starttiraha jne . Säästät valtavasti aikaa, kun saat valmiita vastauksia yrittäjyydestä kuin itsestään joka päivä joulukalenterin muodossa. Jouluna sinulla on suunniteltuna oman yrityksen perusteet ja osaat yrittäjyyden peruskäsitteet.

Missä

Saat joka päivä sähköpostiisi (klo 00:00) uuden tehtävän ja / tai teoriatietoa yrittäjyyden keskeisistä asioista. Joulukalenterin toteutus tekstimuodossa.

Vieritä ylös