fbpx

Koulutus on auki, tervetuloa aloittamaan matkasi uuteen maailmaan.

Hei, tervetuloa yrittäjäksi.

Odotus on päättynyt. Tässä valmennuksessa sinulla on jo kolmen viikon päästä suunniteltuna oma yritys. Pääset ansaitsemaan lisätuloja tai tekemään itsellesi uuden uran. Näistä taidoista on hyötyä myös palkkatyössä. 

Pääset aloittamaan heti!

Haluatko merkityksellisen työn, joka sopii sinun omiin arvoihin? Ei enää pelkkää puhetta vaan nyt tehdään tuloksia seuraavan kuukauden aikana.

Vauhdittajan Oikotiellä ohjelmoit itseesi yrittäjän asenteen ja opit miten yritys perustetaan oikeasti.

Vauhdittajan Oikotien avulla pääset nopeammin tekemään sitä mitä oikeasti haluat ja sinulla on noin kolmen viikon kuluttua valmis suunnitelma omasta yrityksestä ja voit aloittaa liiketoiminnan. Saat selkeästi tiedot sähköpostiisi tärkeistä asioista ja sinulle kehittyy yrittäjän asenne.

Ei enää kuukausien ja vuosien tuskallista tiedonhakua vaan asiat tulee tehdyksi nyt. Vapaus tehdä omaa projektiasi on sinulle mahdollista helpommin kuin koskaan. Sijoita itseesi, voi paremmin ja luo hyvinvointia ympärillesi. Lähde hankkimaan lisätuloja tai tee itsellesi uusi ura.

Valmennus kestää 24 päivää ja saat palautetta halutessasi päivittäin. Tehdään yhdessä, jotta saat oikeasti tuloksia. Voit myös käydä materiaalin läpi itsenäisesti. 

Saat tietoa erityisesti toiminimestä ja myös osakeyhtiöstä, jotka ovat tavallisimmat perustettavat yritysmuodot. Lisäksi esitellään lyhyemmin muita yritysmuotoja. 

Toivon, että olet motivoitunut tekemään. Tämä valmennus sopii sinulle, jos..

Tulet oppimaan pian vähintään kaiken tämän.

 • Yrittäjyyden trendit tulevaisuudessa. Entä mitä kannattaa välttää, kun perustat yrityksen?
 • Oman motivaation kirkastaminen, jotta saat tehokkaasti työt tehtyä.
 • Miten suunnittelet yrityksen vaihe vaiheelta. Saat kirkkaamman liikeidean nopeasti ilman ylianalysointia ennen kuin rekisteröit yrityksen.
 • Miten saat kirkastettua oikean kohderyhmän ja markkinoit jopa ilmaiseksi!
 • Vinkkejä markkinointiin ja maksettuun mainontaan sosiaalisessa mediassa eri alustoilla.
 • Miten saat nettisivut edullisesti!
 • Mihin voit perustaa verkkokaupan edullisemmin. Saat tietoa eri vaihtoehdoista valmiiksi paketoituna! 
 • Saat myös tietoa mihin kannattaa perustaa verkkokurssi ja miten pääset edullisesti alkuun!
 • Tiedät mitä pitää muistaa, kun suunnittelet omaa brändiä ja kuinka palvelut / tuotteet kannattaa hinnoitella?
 • Tarvitseeko yritystoimintasi lupia viranomaisilta.
 • Mikä on arvonlisävero ja ennakkoverot, kuka tarvitsee vakuutuksia, työterveyshuoltoa ja sopimuksia?
 • Mitä korvauksia voit saada, kun matkustat työtehtävissä?
 • Mitä on kirjanpito ja miten saat sen edullisemmin!
 • Minkä yritysmuodon perustat vai tarvitsetko ollenkaan y-tunnusta?
 • Kenen pitää maksaa YEL -vakuutusta?
 • Mitä taloudellista tukea voit saada yrittäjyyteen? 
 • SAAT TODISTUKSEN KOULUTUKSESTA, KUN PALAUTAT YRITYSSUUNNITELMASI. 
 • Materiaali koostuu laajasta kirjallisesta tietopaketista (lähes 100 sivua), jonka voit ladata itsellesi ja näin materiaali on käytössäsi aina. Koulutus pohjautuu vuoden 2022 tietoihin.

Sinulle, joka haluat suunnitella itse työelämäsi yhdistettynä mielekkääseen arkeen ja olet kiinnostunut oppimaan nopeasti sekä helposti alun perusasiat!

Palkitse itsesi menemällä eteenpäin, josta on taatusti hyötyä tulevaisuuteen. Vauhdittajan Oikotiellä saat konkreettista tietoa yrittäjyydestä ja sinua ohjataan eteenpäin joka päivä.

Oletko miettinyt sitä hetkeä, kun voit toteuttaa omien arvojesi mukaisia tehtäviä, koska saat tehdä työtä omilla ehdoillasi? Pystyt tarjoamaan palveluita tai tuotteita muille, josta innostut ihan valtavasti. Tämä antaa energiaa ja haluat kehittyä yhä paremmaksi. 

Haluaisit vaihtaa kokonaan alaa tai päästä alkuun sivuprojektissa, josta voi myöhemmin tulla kokoaikainen työ, jolla saavuttaa sellaiset tulot, joilla pärjää mukavasti? 

Mielessä pyörii kuitenkin liikaa kysymyksiä.. 

History

Tuntuuko, että yrityksen perustaminen ja siinä alkuun pääseminen kuulostaa sekavalle ja vaikea tietää mistä aloittaa.. 

Paljon kysymyksiä vailla selkeitä vastauksia. Olet ehkä kuullut miten vaikeaa yrittäjyys on? Yrittäjyys vaikuttaa haastavalle, kun byrokratia on jäykkää ja pitää tietää aivan liikaa kaikkea, jotta omaa osaamista voi edes ajatella myyvänsä!

Nämä kaikki ovat uskomuksia, joita kuulemme ympäristöstä ja teemme mielikuvan asioista sen perusteella.

Näin alamme epäilemään omia kykyjä ja meidän potentiaali jää käyttämättä. Elämä valuu ohi. Vika ei todellakaan ole sinussa vaan siinä miten huonosti asiat tuodaan esille ja myös väärää tietoa löytyy netistä.

Ratkaisuna tähän haasteeseen on selkokielinen tieto, johon ei tarvitse käyttää kuukausien työaikaa.

Vauhdittajan Oikotieltä saat kätevästi tiedot hankalilta kuulostavista termeistä ja pääset eteenpäin siihen pisteeseen, jossa ajatukset alkavat tuntumaan selkeiltä, koska olet päässyt suunnittelemaan oikeasti ensimmäisen yrityksesi ja tiedät miten toimia esimerkiksi YEL -vakuutuksen ja arvonlisäverojen kanssa. Sen jälkeen paras hetki on ensimäinen maksava asiakas.

Miltä kuulostaisi tehdä arvojesi mukaista työtä nyt ja tästä eteenpäin kaikkina muinakin vuosina? 

Sinä voit kehittyä koko ajan, mennä eteenpäin ja tehdä uusia hyviä valintoja. 

Kuitenkin ajatuksissa pyörii miten ehdit ja osaat .. miten uskallat ja voiko aloittaa ilman isoja investointeja..?

Tietoa on valtavasti eri paikoissa ja yrittäjäksi lähteminen tuntuu isolta pelottavalta hypyltä johonkin tuntemattomaan. Miten ikinä voin oppia sen kaiken ilman, että se vie kaiken energian?

Monet ihmiset haluavat yrittäjäksi eivätkä kuitenkaan edisty siinä. Liikeidea saattaa olla vuosia mielessä ja sen toteuttaminen käytännössä on hyvin hidasta.  Ensimmäinen maksava asiakas on saattanut tulla viiden tai jopa kymmenen vuoden jälkeen.  Kaiken tämän ajan olisi jo voinut olla yrittäjä ja saavuttaa paljon enemmän. Sinä teet valinnan. 

Elämän ei tarvitse olla työvuoroja työvuorojen perään jonkun muun määrittelemän aikataulun mukaan, jossa palkkaankaan ei aina voi vaikuttaa millään tavalla. 

Lopulta heräät tilanteessa, jossa perinteinen työ tuntuu takkuiselle, sinulla ei ole aikaa omaan hyvinvointiin ja tehtävät eivät ole arvojesi mukaisia. Jos sinulla on perhettä tai muita sitovia elämäntilanteita, niin toisten määrittelemät työvuorot ovat vieläkin haastavampi yhdistelmä omassa arjessa. 

Pelkäätkö, että sinulle käy näin?

Löydät itsesi vielä 10 vuoden päästäkin pelkästään palkkatyöstä eikä yrittäjyys ole edennyt mihinkään…lisätulojakaan ei saa mistään ja monet tavoitteet menevät ohi, kun rahat eivät riitä. 

En halua, että sinulle käy niin. 

Ehkä haluat vaihtaa välillä alaakin, mutta vaatimukset työpaikkoihin ovat mahdottomia, koska niissä vaaditaan taas uusia tutkintoja. Yrittäjänä voit tehdä paljon eri työtehtäviä, joissa ei ole virallisia koulutustarpeita vaan voit itse kehittää brändisi kuten haluat. 

Yrittäjyyden alun ei tarvitse olla haastavaa. Saat tiedot suoraan sähköpostiisi ja pääset helposti alkuun. Itse opiskelin aihetta useita vuosia kun taas monet asiakkaani alkavat yrittäjäksi muutaman viikon aikana ja myynti käynnistyy heti. 

Sinun ei tarvitse pelätä miten uskallat tulla esille. Rohkaistut matkan varrella, saat itsevarmuutta toimintaan ja sen jälkeen esille tulo on helpompaa. Kun tekee työtä sydämellä, niin ei mieti enää mitä muut ajattelevat vaan löydät juuri oikeat asiakkaat, joille puhut. Ei olekaan tarkoitus myydä kaikille.

Yrityksen pyörittäminen ei myöskään aina vaadi isoja rahoja vaan pääset alkuun muutamalla satasella. Hyvällä verkostolla ja luovuudella jopa lähes maksutta! 

Etenkään alussa kaiken ei tarvitse olla viimeisen päälle vaan tärkeää on hankkia ensimmäisiä asiakkaita ja sen jälkeen on taas enemmän rahaa kehittää toimintaa. Muistatko kuulleesi, että aika moni menestynytkin yrittäjä on aloittanut autotallista, varastosta tai sohvan nurkasta?

Tämä kaikki on täysin mahdollista, kun asiat tekee oikein. Sinun ei tarvitse jäädä kiinni vuosien miettimiseen vaan nyt lähdetään tekemään.

Menestyneet yrittäjät alkavat tekemään ja opiskelevat samalla yrittäjyyttä eivätkä jää pelkästään lukemaan tietoa ja hakemaan sitä koko ajan lisää. Kun tiedät perusasiat, niin toimintaan pääsee mukaan ja sen jälkeen sitä on helpompi kehittää.

Kun sinulla on nyt ajatuksena alkaa yrittäjäksi sivutoimisesti tai kokoaikaisesti, niin kaikki tämä on mahdollista tällä Vauhdittajan Oikotiellä. En halua, että tuhlaat aikaasi enää enempää. 

Mutta miksi minä tästä sinulle kerron?

Olen Linda, uuden ajan työelämän asiantuntija ja yrittäjyysvalmentaja. Haluan auttaa muita  pääsemään nopeasti ja tuottavasti liikkeelle. Mielestäni kaikilla tulee olla mahdollisuus työhön ja yrittäjyyteen. 

Yrittäjyyden ei tarvitse olla kaukainen asia vaan luonnollinen osa arkea miten ansaita rahaa ja elää mielekästä elämää. Mielekäs elämä pitää sisällään oman ja perheen / läheisten hyvinvoinnin.

Kun kotona voi hyvin, niin työasiat sujuu helpommin ja on into kehittää toimintaa. Kun me yrittäjinä voimme hyvin tehden omaa sydämen työtä, niin levitämme positiivista energiaa ympäröiviin ihmisiin. Näin hyvinvointi lisääntyy. Eurot seuraavat perässä, kun teemme työtä, josta pidämme.

Mielestäni yrittäjyyden opiskelu on liian monimutkaista. Yrittäjäksi tulee päästä nopeammin ja sen tulee olla mahdollista yhä useammalle ja pienillekin liikeideoille. 

Jo tällä hetkellä meitä yksinyrittäjiä on 68 % kaikista yrittäjistä ja määrä kasvaa vuosittain. Itsensä työllistäminen yrittäjänä on järkevää tai sitä kannattaa tehdä toisen työn ohella, jotta varallisuus voi kasvaa.

Vuonna 2014 perustin ensimmäisen yritykseni hoitoalalle ja toisen vuonna 2019, jolloin aloin keskittymään uusien yrittäjien auttamiseen ja yrittäjänä menestymiseen. Haluan, että muut pääsevät helpommin alkuun ilman, että opiskelee pitkiä koulutuksia ja etsii netistä jokaista tietoa erikseen (joista kaikki ei pidä paikkaansa, muista lähdekriittisyys).

Minulla on ollut ilo työskennellä kentällä ns. kädet savessa hoitotyössä, jossa on luotu pohja ja tämän jälkeen olen siirtynyt johtamaan oman yrityksen lisäksi myös muita organisaatioita ja kehittämään yrittäjyyden koulutuksia. Olen käynyt hoitajan ja yhteisöpedagogin tutkintojen lisäksi lukuisia muita opintoja esimerkiksi kaupallisen alan ja digiyrittäjyyden opintoja aina ammattiopinnoista yliopistoon sekä käytän myös yksityisten valmentajien palveluja.

Erityisesti osaamisalaani on yrittäjyyden lisäksi sisällöntuotanto / viestintä, järjestötyön asiantuntijuus, työelämätaidot, tapahtumatuotanto ja teen mielelläni virtuaaliassarin tehtäviä muille, jotta he voivat keskittyä omaan työhönsä ja mm. viestintä / markkinointi ja hallinnolliset työt jäävät minun huoleksi. Lisäksi työhöni kuuluu henkilöstöhallinnon tehtävät ja urapolkujen luominen asiakkailleni. 

Olen tiivistänyt sinulle tärkeimmät tiedot kirjalliseen muotoon (pdf -tiedosto), jotka olen kehittänyt usean vuoden ajan opettaessani uusia yrittäjiä, joista nuorimmat ovat olleet 12 vuotiaita. He ovat päässeet helposti alkuun ilman monimutkaisia opintoja ja stressiä siitä miten tulee toimia perusasioissa. Asiat sujuvat, kun vain aloittaa eikä analysoi liikaa.

Yrittäjyyden tulee olla kaikille saavutettavissa.

Mitä konkreettisia hyötyjä voin saada, kun lähden mukaan Vauhdittajan Oikotielle?

Saat 24 päivän ajan joka päivä yhden tehtävän ja / tai teoriatietoa yrittäjyydestä selkeästi. Lopuksi voit palkita itsesi jollain mukavalla tavalla, koska silloin sinulla on valmis pohja yrityksellesi ja olet oppinut yrittäjyyteen liittyvät perusasiat, joilla pääset hyvään alkuun.

Et tarvitse mitään välineitä netin ja tietokoneen / puhelimen lisäksi. Yrityksen tiedot kannattaa kirjoittaa esimerkiksi Google Driveen yhteen paikkaan ja voit tallentaa koulutuksen pdf -tiedostot suoraan itsellesi. 

Aikaa tehtäviin menee nopeimmillaan vain 10-15 minuuttia päivässä, mutta voit käyttää niihin myös useina päivinä niin paljon aikaa kuin haluat, mikäli suunnittelet yritystoimintaa heti syvällisemmin. Toisina päivinä tekemistä on hieman enemmän. 

Tarkoitus on erityisesti tehdä korkean tason suunnitelma, koska kun ensimmäiset asiat ovat kirjattuna, niin siitä on helppo lähteä syventämään asioita.

Menestyneet ihmiset tekevät ensin suunnitelman, joka tulee mieleen nopeasti ilman ylianalysointia. Tämän takia suosittelen tekemään ensimmäiset suunnitelmat nopeasti ja viemään ne käytäntöön. Prosessin edetessä sitten myöhemmin kehitetään ja syvennetään suunnitelmaa.

Ei enää asioiden lykkäämistä. Sinua tuetaan muutoksessa nyt.

Lyhyt aika kannattaa ottaa itsellesi joka päivä avatessasi viestejä ja käyttää edes hetki asiaan joka päivä. Jos et sijoita itseesi ja ala toimimaan konkreettisin pienin askelin, niin oppiminen karkaa yhä kauemmaksi. Tiedän, että osaat.

Olen kokenut yrittäjyyden alun haasteet ja niissä meni turhan kauan aikaa. Enää en kuitenkaan niitä murehdi vaan saan nauttia vapaasta elämäntyylistä tehden työtä ajasta ja paikasta riippumatta.

Tämä on mahdollistanut sen, että pystyn keskittymään omaan hyvinvointiin kuten liikuntaan ja perheeseen. Ilman omaa yritystä tämä ei olisi mahdollista, koska päivätyön ohella ei ehtisi työpäivän lisäksi tekemään oikeastaan mitään. Silloin keho ja mieli ei ole optimaalisessa tilassa, kun koko ajan pitää suorittaa.

Haluan antaa sinulle vielä extraa, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn! Olet tärkeä.

Henkilökohtaisen tuen laajennus!

Saat koulutuksen päättyessä vielä ylimääräisen henkilökohtaisen tuen viikoksi, mikäli kysymyksiä tulee.  (arvo 75 € / tunti)

Kun 24:n päivän koulutus on päättynyt, niin sinulla on oikeus vielä henkilökohtaiseen tukeen sähköpostissa 7 päivän ajan.

Nyt sinulla on muutama vaihtoehto.

Ota suunta parhaimpaan mahdolliseen uuteen alkuun ja aloita uusi todellisuus. Pääset nopeasti ja helposti kiinni yrittäjyyden perusteisiin ja pian sinulla on suunniteltuna oma yritys.

Tämän helpompaa yrityksen suunnittelu ei voisi olla! Käytä vain pieni hetki päivästäsi avaamalla viestit ja pääset kiinni siihen miten yrittäjyys alkaa.

Ajattele, jos jo kuukauden päästä olet yrittäjä ja voit määrittää itse oman vapauden tai vähintäänkin saada lisätuloa yrityksestäsi (jokainen euro on aina plussaa + opit todella paljon uusia hyödyllisiä asioita koko ajan).

Lisäksi olet kehittynyt ihmisenä. Toivon näkeväni sinut uuden ajan yrittäjänä, joka mahdollistaa itselleen ja muille hyvinvointia laadukkailla palveluilla tai tuotteilla. Sinä tulet onnistumaan ja saat olla itsestäsi ylpeä. En halua, että kadut sitä ettet lähtenyt edes kokeilemaan.

Linda Nevalainen

Toivottavasti saan auttaa sinua matkallasi <3

P.S Kaikista vaikeinta on aloittaminen, tiedän sen kokemuksesta. Kun ei näe vielä tuloksia, niin voi olla vaikea luoda mielessä ne todeksi. Usko kuitenkin vahvasti luomaasi mielikuvaan ja lähde menemään sitä kohti. 

Jäikö jokin asia mietityttämään, laita viestiä! Valmennus on yleinen tietopaketti eikä voi ottaa kantaa ihan jokaiseen alaan erikseen tai henkilökohtaisiin asioihin kuten tukien saamiseen. Viime kädessä viranomainen tekee päätökset jokaisen yksilöllisen tilanteen mukaan. 

Kun osaat perusteet ja pääset sisälle yrittäjyyden maailmaan, niin opit myös verkostoitumaan ja etsitään täsmätietoa lisää tarvittaessa. 

… jos sinua mietityttää miksi koulutus ei ole verkkokurssien alustalla, niin haluan sinulle materiaalin ladattavaan muotoon normaalia edullisemmilla kustannuksilla. 

linda@vauhdittaja.fi

tervetuloa matkalle!

Asiakkaiden kokemuksia.

"Opin paljon yrittäjyydestä. Se ei ollut niin pelottavaa kuin olin luullut. Aika kivaa ja palkitsevaa ollut tähän mennessä."
Milla
"Olipa kiva saada asiat helpossa muodossa ja pystyi tarvittaessa aina kysymään. Kun käyttää pienenkin hetken tehden tehtävät, niin kyllä siitä syntyi yritys, jonka rekisteröin koulutuksen jälkeen."
Kati
"Yrittäjyyden opiskelu on ollut kivaa ja yllättävän helppoa siihen nähden mitä luulin, olen kehittynyt matkan varrella. Minulla on nyt sivutoiminen yritys"
Niklas

Sitten mennään. Tavataan valmennuksessa.

Olet tärkeä.

Milloin & kenelle

Valmennus alkaa heti. Kesto 24 päivää. Vauhdittajan Oikotie on paras sinulle, joka suunnittelet yrittäjyyttä ja/tai haluat oppia lisää yrittäjyyden käsitteistä.

Osaamisesta on paljon hyötyä kaikkialla työelämässä.

Mitä

Opit miten yritys suunnitellaan ja saat tiedon tärkeistä asioista.

Säästät valtavasti aikaa, kun saat valmiita vastauksia ja suunnitelma tehdään ohjatusti.

Missä

Saat joka päivä sähköpostiisi uuden tehtävän ja / tai teoriatietoa yrittäjyyden keskeisistä asioista.

Toteutus tekstimuodossa. Voit vastata viestiin ja esittää kysymyksiä, joihin saat vastauksen.

Vai mietitkö vielä?

Laita linda@vauhdittaja.fi kysymyksesi. Vastaan pian.

Vieritä ylös